אבקת ארניקה

17.0030.00

אבקת ארניקה (ארניקה מונטנה)

כמות – 50 גרם – 100 גרם

ארניקה , צמח שגדל בעיקר בסיביר ובמרכז אירופה ובצפון אמריקה. פרחי הצמח משמשים לרפואה וקוסמטיקה.
ארניקה נמרחת על העור למקרים כמו כאבים ונפיחות הקשורים לחבלות ונקעים.
היא מצויינת גם על העור לעקיצות חרקים, דלקת פרקים, כאבי שרירים וסחוסים, שפתיים סדוקות ואקנה.
במזונות, ארניקה היא מרכיב בטעם למשקאות, קינוחי חלב קפואים, סוכריות, מאפים, ג’לטין ופודינגים.

נקה

תיאור

אבקת ארניקה (ארניקה מונטנה)

ארניקה לשיער

בתעשיית הקוסמטיקה, הארניקה משמשת בתמציות ותכשירי שיער נגד קשקשים, שמן ארניקה משמש להכנת מוצרי טיפוח לקוסמטיקה.

אבקת ארניקה מונטנה לשיער

נשירת שיער – ארניקה מגבירה את זרימת הדם לקרקפת ועוצרת נשירת שיער , מומלץ למרוח מסיכת ארניקה על בסיס שבועי.

אבקת ארניקה משמשת לטיפול הומאופתי מועיל לשיער, מכיוון שהוא ממריץ ומחזק את זקיקי השיער מהרגע הראשון כשהוא נמרח על הקרקפת, מריחת אבקת ארניקה על הקרקפת מעודדת צמיחת שיער חדש.

אבקת ארניקה נגד קשקשים  – ניתן להכין מסיכת שיער לעיסוי הקרקפת לטיפול מונע נגד קשקשים.

מערבבים את האבקת עם מים למשחה, מורחים על השיער והקרקפת, מעסים טוב טוב את הקרקפת, משאירים כ 20 דקות ושוטפים..

למי אסור להשתמש בארניקה?

ארניקה אסורה לשימוש בהריון ויש להיזהר בשימוש חיצוני, אין למרוח פטמות בזמן הנקה.

אין למרוח ארניקה על פצעים פתוחים, עיניים, פצעים פתוחים פה וכו’

פרחי ארניקה מיובשים

ארניקה מונטנה

אבקת ארניקה

מידע נוסף

כמות

50 גרם, 100 גרם

Scroll to top
דילוג לתוכן