אבקת ויטמין C, חומצה אסקורבית

27.0095.00

אבקת ויטמין C, חומצה אסקורבית

אבקת ויטמי C, חומצה אסקורבית לקוסמטיקה טבעית

לשימוש כמוצר קוסמטי

ויטמין C, הידוע גם כחומצה אסקורבית, הינו אחד המרכיבים החשובים והחזקים ביותר בקוסמטיקה המקצועית לטיפול בבעיות עור, כגון הזדקנות העור, אקנה ופיגמנטציה.

כמות: 50 גרם – 200 גרם

 

נקה

תיאור

אבקת ויטמין C, חומצה אסקורבית לקוסמטיקה טבעית

ויטמין C, הידוע גם כחומצה אסקורבית, הינו אחד המרכיבים החשובים והחזקים ביותר בקוסמטיקה המקצועית לטיפול בבעיות עור, כגון הזדקנות העור, אקנה ופיגמנטציה.
ויטמין C הינו ויטמין מסיס במים בדיוק כמו שמן ויטמין E ולכן הם תמיד מופיעים יחד במוצרי הקוסמטיקה.
ויטמין C הוא אחד מהויטמינים החשובים בטיפול בעור ותרומתו לשיפור מראה ותפקוד העור ידועה בעולם הקוסמטיקה.
ויטמים C מעודד יצור קולגן, קולגן הוא החלבון שאחראי על מוצקות העור
ויטמין C הוא מרכיב אנטי אייג’ינג חשוב ביותר.
ויטמין C מחדש את העור, הוא מצוין לבעלי עור ברמת לחות נמוכה.
ויטמין C מתפקד כנוגד דלקות וכנוגד חמצון: מתקן נזקי רדיקלים חופשיים בעור.
ויטמין C נחוץ ליצירת סיבי קולגן בעור.
ויטמין C לטיפול באקנה. ויטמין C מזרז את שיקום הפציעות והנזקים בעור מהאקנה
יטמין C להבהרת העור, טיפול בפיגמנטציה ויטמין C גורם להבהרת עור ע”י עיכוב יצור מלאנין (פיגמנט העור) הוא משמש כחומר הבהרה מעולה

אבקת ויטמין C, חומצה אסקורבית

מידע נוסף

משקל 25 g
כמות

50 גרם, 100 גרם, 200 גרם, 1 ק"ג

מוצרים משודרגים

Scroll to top
WhatsApp chat
דילוג לתוכן