Natura-li

חינה לשיער ⁕ צבעי שיער טבעיים - 052-3852200

אבקת סנדלווד בהירה

25.00 40.00 

אבקת סנדלווד בהירה

כמות : 50 גרם 100 גרם

שמות חלופיים- Chandan, Ananditam, Santal Blanc Indian sandalwood, Santalum album

אבקה סנדלווד בהירה היא אבקת סנדלווד שהשמן הוצא ממנה ואת שאר החומר מועכים ועושים אבקה.

סנדלווד מופק מעץ האלגום המפורסם אשר שימש מאז ומעולם בשל יתרונותיו הרפואיים, השמן והעץ ילידי הודו.

העצים הריחניים של העץ זכו לפופולריות עצומה במהלך השנים האחרונות בשל היותם מקור לשמן אתרי חשוב.

האבקה הבהירה מומלצת למסיכות פנים וכמובן להכנת סבונים

שם INCI- Abum Santalum

טוהר המרכיב-99%

ארץ מוצא- הודו

תיאור

היתרונות של אבקת סנדלווד לעור

ריח הסנדלווד מחזיר אותנו אחורה, מעלה זיכרונות נעימים מהילדות, כשהניחוח יתפזר בבית, הוא יזכיר לכן את הארונות של סבתא וסבא, הריח מעורר זכרונות נעימים ונוסטלגיה, פעולה הגורמת לאווירה נעימה.

יתרונות ושימושים-

יש לו תכונות ניקוי והבהרת עור שאין שני להם.
ניתן להשתמש בה כמסכת פנים כדי להשיג עור ללא רבב נטול אקנה, סימני אקנה, כתמי גיל והיפרפיגמנטציה.
הוא מסיר את השיזוף מהעור ומעניק לו תחושת קירור.
סנדלהווד מטפל בפריחה בעור הנגרמת מזיעה  בחודשי הקיץ החמים.

הוא מסיר עודפי שומן מהעור וגורם לו להיראות רענן ולח.
האבקה ידועה בזכות תכונותיה האנטי דלקתיות שהופכות אותה ליעילה בטיפול באקזמה.
מומלץ להשתמש בו כדי לטפל בחתכים קלים, פצעים וכוויות.
מריחה של משחת סנדלהווד  על המצח מרגיעה את העצבים ומסייעת בהקלה על כאבי ראש.
איך זה עובד-

זה פועל כחומר אסטרינגנט (חומר שגורם לרקמה להתייבש ולהתכווץ על ידי הפחתת יכולתה לספוג מים.) המפחית את התרחשותם של פצעונים ואקנה.
חומר טבעי להבהרת העור שמחזיר את הזוהר לעור

איך להישתמש-

ערבבו אבקת סנדלהווד עם מים/ג'ל אלוורה/חלב או מי ורדים ומרחו אותו על העור. לאחר שהוא מתייבש, נגבו עם מטלית רכה.

Sandaldhoop Powder

אבקת סנדלהווד לטיפולים העור

מידע נוסף

משקל 20 גרם
כמות

50 גרם 25 ש"ח, 100 גרם 40 ש"ח

Scroll to top