Natura-li

חינה לשיער ⁕ צבעי שיער טבעיים - 052-3852200

חמאת באבאסו אורגני בכבישה קרה 

18.00 

חמאת באבאסו אורגני בכבישה קרה

כמות 100 גרם

באבאסו הוא סוג של עץ דקל שמקורו בדרום אמריקה, הוא גדל במיוחד ביערות הגשם של האמזונס. הדקל מייצר פרי המכיל אגוז בעל קליפה קשה, שכאשר פותחים אותו מתגלה בשר לבן וקרמי עתיר חומצות שומן.

השמן המופק מאגוז הבבאסו משמש בתעשיית הקוסמטיקה כקרם לחות, מרכך ומרכך שיער. הוא משמש גם בתעשיית המזון כשמן בישול, ובייצור סבונים ונרות.

לשמן הבאבאסו מספר יתרונות לעור ולשיער, כולל יכולתו להעניק לחות, להרגיע ולהגן מפני נזקי הסביבה. הוא ידוע גם בתכונות האנטי דלקתיות שלו ומהווה מרכיב פופולרי במוצרי טיפוח טבעיים ואורגניים.

תיאור

שמן באבאסו מטפל בקמטים ובעור יבש, מעולה לריכוך העור ולטיפול בקמטים בעור יבש

חמאת באבאסו הוא שמן מצויין להכנת סבונים, הוא מלחלח את העור ושומר עליו בריא

השמן מעולה לטיפול במחלות דלקתיות של העור.

חלק של הצמח: גרעינים

ספיגה: נספג בעור במהירות ממוצעת, ומשאיר תחושה שומנית קלה מאוד על העור.

הוא בעל תכונות דומות לשמן קוקוס ומשמש יותר ויותר כתחליף לקוקוס

ניתן להשתמש בו במוצרי טיפוח עור רבים כגון סבונים, קרמים, חלב, שפתון ומוצרי טיפוח לשיער.

חיי מדף של שנתיים עם אחסון מתאים (קריר, ללא אור שמש ישיר). מומלץ קירור לאחר הפתיחה

מידע נוסף

משקל 200 גרם
Scroll to top