מכשיר ביתי להכנת יוגורט פרוביוטי – SEVERIN

מבצע!

350.00 298.00

מכשיר ביתי להכנת יוגורט פרוביוטי כולל 7 צנצנות זכוכית תוצרת גרמניה

מכונת יוגורט ביתית של חברת SEVERIN תוצרת גרמניה כולל 7 צנצנות זכוכית רב שימושיות

אריזה של Yogurt Formula תרבית להכנת ביו-יוגורט פרוביוטי ואריזה של Bio-Kefir Formula תרבית להכנת ביו-קפיר בבית.

המכשיר כולל 7 צנצנות זכוכית עם מכסה שנסגר באופן הרמטי, דבר שמאפשר לקחת צנצנת של יוגורט לעבודה!

כמות יוגורט בכל מחזור פעולה: 7 צנצנות/ 1 ליטר נפח של כל צנצנת: 165מ”ל ניתן לשטוף את הצנצנות במדיח כלים (ללא מכסים)

אחריות – 24 חודשים ***

תיאור

לא רבים יודעים אך ביוגורט טבעוני ביתי אין יותר מדי רכיבים. 

יוגורט טבעוני מכיל בבסיסו חלב צמחי ותרביות Maltodextrin, L.Bulgaricus, S.Thermofilus כלומר, אין צורך בשום דבר נוסף.

אז לכל חברינו הטבעוניים וחובבי יוגורט עם חמיצות כמו של יוגורטים, בעזרת סטרטר להכנת יוגורט טבעוני ומכשיר להכנת יוגורט SEVERIN (תוצרת גרמניה)

ניתן להכין בבית יוגורט טבעוני טבעי עם חמיצות של יוגורט בקלות ובמהירות.

הוראות ההכנה פשוטות:

  1. שופכים 1 ליטר חלב צמחי (סויה, קוקוס, ודומיו) בטמפ’ החדר לתוך קערה (אפשר לחמם את החלב אם הוא הוצאתם אותו מהמקרר למשך 1-2 דקות במיקרו), מוסיפים שקית אחד (מנה 5גר’) של סטרטר וגורט פורמולה  ומערבבים היטב.
  2. מוזגים את התערובת אל צנצנות זכוכית של המכשיר להכנת יוגורט, סוגרים מכסים ושמים אותם במכשיר להכנת יוגורט למשך 7-10 שעות (המכשיר שומר על טמפרטורה מבוקרת של 41-44°C ודואג שהחיידקים הפרוביוטים יהפכו את נוזל ליוגורט-טבעוני.
  3. לאחר סיום ההליך, מיד מעבירים את כל הצנצנות עם היוגורט הטבעוני המוכן למקרר ל 3-שעות מינימום. היוגורט הטבעוני מוכן, ניתן לשמור במקרר שבוע.

(*) ניתן להתנסות במספר שעות שונה בכל פעם כדי לקבל מרקם וטעם (חמיצות) אחרים ומועדפים.

מה הם היתרונות הגדולים בשימוש מכשיר ביתי להכנת יוגורט טבעוני?

  1. אתם יודעים ממה הוא עשוי ושאין בו לא חומרים משמרים ולא צבעי מאכל!
  2. אתם שולטים בטעם, במרקם ובחמוציות לפי טעמכם האישי!
  3. אתם הכנתם אותו, ויודעים בודעות שהוא טרי!
  4. הכי חשוב 100% טבעוני!

שימוש במכשיר ביתי להכנת יוגורט טבעוני

מכשיר SEVERIN מאפשר לנו להכין יוגורט טבעוני במרקם קרמי, טבעי וללא החומרים שונים שמוסיפים למעדנים טבעונים שישנם בחנויות. המכשיר משמש כחממה (אינקובטור), מבקר ושומר על הטמפרטורה שהחיידקים הפרוביוטים זקוקים לה על מנת להפוך את החלב לוגורט.

המכשיר כולל 7 צנצנות זכוכית עם מכסים (ניתן לקחת לעבודה), בהם אנו ממלאים את התערובת שהכנו. לאחר שהמכשיר סיים את פעולתו אפשר להוסיף מגוון תוספות ליוגורט שהכנתם, כמו: דבש, פירות טריים, ריבת פירות ועוד…

SEVERIN מכונה להכנת פורמולת יוגורט
SEVERIN מכונה להכנת פורמולת יוגורט
מכשיר ביתי להכנת יוגורט פרוביוטי – SEVERIN
Scroll to top
WhatsApp chat
דילוג לתוכן