Natura-li

חינה לשיער ⁕ צבעי שיער טבעיים - 052-3852200

שמן אתרי האג'ואן טהור

40.00 100.00 

שמן אתרי האג'ואן

כמות 10 מ"ל – 20 מ"ל – 30 מ"ל

נלקח באופן פנימי. (יש להתייעץ עם מומחה)

שמן אתרי טהור וטבעי שזוקק בקיטור מהזרעים המרוסקים של צמח האג'ואן. הוא יליד תת היבשת ההודית ואיראן אך גדל בכל העולם. הוא משמש ליישומים קולינריים, רפואיים, קוסמטיים, עיסויים וטיפולים. בקוסמטיקה ניתן למצוא אותו במוצרים כמו שמנים, ג'לים, קרמים, סבונים, שמפו ומרככים, מעולה לעור יבש, שמן לטיפול באקנה.

שמות חלופיים- שמן אג'וויין, שמן קימל אג'ואן, שמן זרעי תימול, כמנונית קופטית

ריכוז ומסיסות-
מומלץ להשתמש בו בריכוז של 1-5%.
הוא מסיס בשמן ובאלכוהול אך אינו מסיס במים

יבוא אישי ללא מחירי תיווך

תיאור

שמן אתרי האג'ואן (כמנונית קופטית) הטבות ויישומים-

שמן זה הוא פלא למי שסובל מגרד בעור,  יובש בעור הוא אחד הגורמים השכיחים ביותר לגירוד בעור ובקרקפת. השמן מעניק לחות לעור ולקרקפת בצורה עמוקה ויסודית, ומפחית יובש, קשקושים וגירוי.
מספק מראה צעיר יותר וגוון עור אחיד.

שמן לטיפול באקנה

אם נמאס לכם מהתפרצויות אקנה, שמן האג'ואן הוא חובה לנסות. כל מה צריך לעשות הוא למרוח את השמן על העור לפני השינה כל ערב, עשו זאת באופן קבוע כדי למנוע אקנה בעתיד
השמן עוזר להרגיע את העור והקרקפת. אם יש לכם עור רגיש, דללו אותו בשמן קוקוס כדי למנוע גירוי בעור.

השמן מכיל תכונות נוגדות חמצון ואנטי בקטריאליות המסייעות בטיפול בקשקשים. עסו כמה טיפות מהשמן לתוך הקרקפת עם השמפו הרגיל שלכם.

הקרקפת שלכם תתנקה ותהיה מלאת לחות, והשיער יהיה מבריק וקופצני.
הריח של שמן אג'ואן מזכיר קצת את עץ התה, חריף, תרופתי.

איך שמן אתרי האג'ואן עובד-

על ידי ספיגת לחות מהאוויר והחדרה עמוקה בתוך שכבות העור והקרקפת.
שמן יוצר מחסום מגן שלא רק מסייע בשמירה על הלחות אלא גם מגביר את יכולות שימור הלחות הטבעיות של הקרקפת והעור.
השמן עובד על ידי הזנת העור ומספק לו חומרים מזינים חיוניים.
תו ארומטי: שמן האג'ואן הוא בן למשפחת הסוככיים, הוא מופק מזרעי הכמנונית, מכיל כ-50% תימול שמן בעל חריף ומשווה לקורנית בניחוח רק יותר חזק, והוא תו עליון ומשתלב היטב עם שמני הדרים, עשביים, מנטה ועץ..

שמן אתרי האג'ואן משמש לניקוי פצעים וטיפול בזיהומי עור בגלל תכונות החיטוי שבו. יש לו רכיב אנטי פטרייתי כלומר תימול ו- Ã-pinene שעוזרים להיפטר מעובשים, שמרים ופטריות אחרות.

הוא משמש לטיפול באמפיזמה, מיגרנה וכאב ראומטי.

תימול הוא נגזרת פנול מונוטרפן טבעית של צימן ואיזומר של קרוואקרול. תימול (10-64%) הוא אחד המרכיבים העיקריים של שמנים אתריים של קורנית (Thymus vulgaris L., Lamiaceae).

צמח מרפא בעל מספר תכונות טיפוליות.

מידע נוסף

משקל אין מידע
כמות

שמן אתרי האג'ואן טהור 10 מ"ל 40 ש"ח, שמן אתרי האג'ואן טהור 20 מ"ל 75 ש"ח, שמן אתרי האג'ואן טהור 30 מ"ל 100 ש"ח

Scroll to top