Natura-li

חינה לשיער ⁕ צבעי שיער טבעיים - 052-3852200

שמן אתרי פלמה רוזה

28.00 

שמן אתרי פלמה רוזה – Palmarosa

כמות 10 מ"ל

שמן פלמה רוזה מופק מצמח ה -Cymbopogon martini  ממשפחת הגרניום ומוכר גם בשם גרניום אינדיאני, רושה ורושה גראס.

שמן פלמה רוזה מופק מהדשא היבש שנקטף לפני פריחתו על ידי זיקוק בקיטור.

הוא משתלב היטב עם שמנים אחרים כגון שמני גרניום, ברגמוט, רוזמרין וילנג-ילנג.

מק"ט: 39108 קטגוריה: תגיות: ,

תיאור

מהו שמן אתרי פלמה רוזה?

למרות שלפי השם ניתן לחשוב שמקורה של הפלמה רוזה ממשפחת הוורדים, הוא למעשה קשור יותר לעשב הלימון. בסך הכל, הניחוח של פלמה רוזה הוא מיזוג בין השניים, המציע ארומה מתוקה וורודה עם רמזים להדרים. הריח המהמם הזה הופך אותו לבחירה פופולרית עבור אלה שיוצרים סבונים, קרמים ומוצרי קוסמטיקה, לפלמה רוזה ארומה פופולרית אוניברסלית

מועיל מאוד כאשר מורחים אותו על העור, בגלל תכונות הריפוי וההתחדשות שלו. הוא משמש לטיפול באקנה, דרמטיטיס, דלקות עור קלות וזיהומים פטרייתיים.

לשמן תכונות אנטי-ויראליות, אנטי-טפיליות ואנטי-מיקוטיות, לפטרת או לכל מחלה הנגרמת על־ידי פטריות, מה שהופך אותו ליעיל במיוחד נגד זיהומים פטרייתיים.

מעבר לטיפוח העור, הוא גם מעולה לטיפוח השיער. בשימוש בשמפו, מרככים או מסכות לשיער, השמן יכול לקדם את בריאות הקרקפת על ידי איזון ייצור החלב. עוזר במניעת שמנוניות יתר או יובש.

שמנים אתריים המשתלבים בצורה הטובה ביותר פלמה רוזה
ברגמוט
ורד
עץ ארז
גרניום
ליים
לבנדר
ילנג ילנג
מנטה

Scroll to top