מבצע!

30.00 25.00

שמן זרעי ענבים לטיפול בעור והשיע

100 מ”ל

שמן זרעי ענבים ממריץ את חידוש תאי העור ומשקם תאים פגומים או מבוגרים.
שמן זרעי הענבים שומר על מראה העור ומזין אותו בויטמינים כמו ויטמין E, C ובטא קרוטן, שמן זרעי ענבים מכיל נוגדני חימצון ומעכבי הזדקנות העור.
שמן זרעי ענבים שומר על רכות וברק השיער.
שמן זרעי ענסים מסייע בהחלמה של פצעים וכוויות.
שמן זרעי ענבים הוא אחד מהשמנים המומלצים לשמש כשמן נשא לשמנים אתריים..

תיאור

שמן זרעי ענבים לשיער ולעור הפנים

שמן זרעי ענבים הוא שמן בהיר הנספג במהירות ולכן קל ליישום על השיער והעור. שמן זרעי ענבים הוא מוצר ייחודי המכיל מספר רב של ויטמינים שמן זרעי ענבים נמצא בשימוש נרחב במוצרי הקוסמטיקה השונים שמן זרעי ענבים משמש גם לבישול, מוסיפים אותו לסלטים. אינו מכיל כולסטרול והוא נחשב מוצר תזונתי עם טעם יוצא דופן. מומלץ להשתמש במצב הגולמי, ללא חימום

מוצר זה מכיל : ויטמינים: A, E, C ו- B . מינרלים: סידן, סלניום, אבץ, אשלגן, ברזל, נחושת. חומצות שומן: חומצה אולאית, חומצה לינולאית, חומצה פלמיטית, חומצה סטארית. טאנינים: כלורופיל, פלבנואידים, phytoncides. תרכובת הנקראת “phytoncides“, אשר מסייעת להגן על הצמחים מרקבון. נוגדי חמצון: procyanides.

שמן ענבים נמצא בשימוש נרחב ב: קוסמטיקה; בישול ותעשיית התרופות.

שמן זרעי ענבים

מידע נוסף

משקל100 g
כמות

100 מ"ל

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.

Scroll to top
דילוג לתוכן