100.00150.00

שמן חוחובה

כמות: 250 מ”ל – 500 מ”ל

שמן חוחובה עשיר באומגה 9 וויטמין E אשר חיוניים להתחדשות העור ושמירה על מראה עור צעיר ורענן.

שמן חוחובה טהור שמן טהור לשימוש קוסמטי.

שמן יעיל לטיפול בשיער וטיפוחו וידוע כשמן שמסייע למניעת קשקשים.

שמן לטיפול בקמטים, כוויות שמש וטיפול באקנה.

 

נקה
מק"ט: 9492616788 קטגוריה: תגית:

תיאור

שמן חוחובה

שמן עשיר בלחות והוא מעולה לעור יבש, הוא שמן אנטיבקטריאלי, נוגד חימצון ומסייע בחטטים ובאקנה, השמן אוטם את הנקבוביות  ויוצר לחות, בתכונה זו הוא מגן על העור מפני התייבשות ומאזן את רמת השומן שבו ובכך מונע אקנה.

שמן חוחובה מעכב את הזדקנות העור, מסייע בשליטת ייצור החלב בעור, כאשר מורחים שמן חוחובה על העור, הוא מעניק לעור לחות אשר שולחת מעין איתות לזקיקי השיער להפסיק בייצור החלב הטבעי ובכך תמנעו אקנה.

שמן טוב לריפוי ואיחוי פצעים, השמן מקל על עור ייבש, פסוריאזיס ואקזמה, מרגיע כוויות שמש וזאת בשל כמות ויטמין E הרבה המצויה בצמח.

 

 

שמן חוחובה

מידע נוסף

כמות

250 מ"ל 100 ש"ח, 500 מ"ל 150 ש"ח

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.

Scroll to top
WhatsApp chat
דילוג לתוכן