שמן חמניות בכבישה קרה

18.0030.00

שמן חמניות בכבישה קרה

שמן חמניות מופק מזרעי פרח החמניה בכבישה קרה, השמן עוזר להורדת כולסטרול באמצעות החומצה הלינולאית העשירה שבו
וויטמין E.

שמן החמניות בקוסמטיקה עוזר לבעיות עור, נשירת שיער והגלדת פצעים, בשל הימצאות החומצה הלינולאית בו ובעיקר בשל המצאות של אומגה 6.
השמן מכיל 0.5% אומגה 3 , 70% אומגה 6, 36.5% אומגה 9, 14% חומצות שומן רוויות.

שמן חמניות מעולה להכנת סבונים במקום או יחד עם שמן זית

נקה
מק"ט: 2258716831 קטגוריה: תגיות: ,

תיאור

שמן חמניות – Sunflower

שמן חמניות חסכוני יותר וניתן להשתמש בו כדי לעזור להפחית את עלות מחיר הסבון.
זה שהשמן זול ולא יקר לא אומר שהוא שמן פחות ראוי, שמן זה מלא בויטמינים A, B, D ו- E והוא בעל חומצה אולאית גבוהה מה שהופך אותו למזין ולחותן.
השמן מתאים לכל סוגי העור, שמן חמניות יעיל במיוחד לעור יבש שנגרם עקב מזג אוויר ומעולה לעור עם אקנה.
לאחר מריחתו על העור, הוא מספק מחסום לבריחת הלחות מהעור, הוא מגן ומחזיק בלחות ומשפר את מראה העור.
שמן ללא ריח ובעל מרקם קל היכול להיות בחירה טובה לשימוש כשמן עיסוי.
בעל צבע צהוב חיוור, שמן זה נספג די מהר ומשאיר מעט שאריות שמנוניות.
ערך SAP משוער: KOH = 189; NaOH = 135
בהכנת סבון תכונות ביצוע: מרכך, ויוצר סבון רך.
השימוש הטוב ביותר שימוש כשמן משלים בכמויות של 5% – 15%.
שמן זה חובה לשמור במקום קריר ובקירור עם פתיחתו.

שמן חמניות בכבישה קרה

מידע נוסף

כמות

100 מ"ל 18 ש"ח, 250 מ"ג 30 ש"ח

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.

Scroll to top
WhatsApp chat
דילוג לתוכן