35.0075.00

שמן רוז היפ

כמות 20 מ”ל 30 מ”ל 50 מ”ל

השמן מופק מזרעי הפירות של שיח ורד הבר

שמן בעל  שפע חומצות שומן חיוניות לעור הפנים, ויטמין C ,E ו-A וחומצה רטינואית, חומצה רטינואית היא נגזרת של ויטמין A הנחשבת לחומצה בעלת עוצמה המסייעת למגוון בעיות עור.

שמן רוז היפ הוא שמן עשיר המשאיר קלילות ותחושה חלקה וזוהרת של העור.

שמן אנטי אייג’ינג והוא נחשב לאחד השמנים המעולים להאטת הזדקנות העור.

 

 

נקה

תיאור

רוז היפ

פרח הרוז היפ גדל באירופה ובדרום אמריקה.

שמן רוז היפ מופק בתהליך של כבישה קרה, הוא אחד השמנים החשובים והטובים שעושים בו שימוש בתעשיית הקוסמטיקה.

השמן בעל שפע של ויטמין C, A ו E  חומצות שומן חיוניות,

השמן העשיר הזה משולב ברוב מוצרי הקוסמטיקה והוא מסייע לשיפור מרקם העור ולהחלקת קמטים וקמטוטים.

הוא מעשיר את שיערנו בלחות.

מאט את תהליך ההזדקנות העור.

מעולה לעור עם אקנה.

הוראות שימוש: מומלץ להשתמש לפני השינה לאחר שטיפה וניקוי של הפנים בסבון טבעי ללא מלחים.

מומלץ לטפטף כמה טיפות על היד ולמרוח בעדינות על  עור הפנים והצוואר.

צמח הרוז היפ
שמן רוז היפ

מידע נוסף

כמות

20 מ"ל, 30 מ"ל, 50 מ"ל

Scroll to top
דילוג לתוכן