תיאור
ביו יוגורט טבעי מכיל בבסיסו חלב בתוספת תרבית לקטית, כלומר, אין צורך בשום דבר נוסף.
לחובבי היוגורט והבריאות, בעזרת יוגורט פורמולה ו- מכשיר ביתי להכנת יוגורט SEVERIN תוכלו להכין ביו-יוגורט פרוביוטי טבעי ללא לקטוז וללא סוכר, לפי טעמכם האישי, בקלות ובמהירות.
מיועד להכנת במכשיר להכנת יוגורט SEVERIN
הוראות ההכנה פשוטות:
- שופכים 1 ליטר חלב (בקר, עיזים, ודומיו) בטמפ’ החדר לתוך קערה (אפשר לחמם את החלב ישר מהמקרר למשך 2 דקות במיקרו), מוסיפים שקית אחת 5גר’ של תרביט “יוגורט פורמולה” (Yogurt Formula) ומערבבים היטב.
- מעבירים את התערובת אל מיכלי הזכוכית, סוגרים ושמים במכשיר להכנת יוגורט למשך 9-12 שעות (המכשיר שומר על טמפרטורה מבוקרת של 41-44°C ודואג שהחיידקים הפרוביוטים יהפכו את החלב ליוגורט).
- מכניסים את ביו-יוגורט מוכן למקרר לפחות ל3 שעות על-מנת לעצור את ההליך הפרמנטציה.
- ביו-יוגורט מוכן שומרים בקרור מקסימום 7 ימים. לאחר 7 ימים ערך בקטריאלי של היוגורט יורד.
(*) ניתן להתנסות במספר שעות שונה בכל פעם כדי לקבל מרקם וטעם (חמיצות) המתאימים לכם.


תרבית להכנת ביו יוגורט ביתי