תרבית להכנת ביו יוגורט ביתי

35.00

תרבית להכנת ביו יוגורט ביתי

יוגורט ביתי עשוי על בסיס תרבית לקטית הינו יוגורט פרוביוטי, עשיר בבקטריות פרוביוטיות מסוג לקטו וביפידו, המכיל יותר מ-30 מיליארד בקטריות פרוביוטיות לליטר של יוגורט.
יוגורט פרוביוטי ביתי עשוי על בסיס תרבית יוגורט פורמולה – לא מכיל גלוטן, סוכר, לקטוז, חומרים משמרים, חומרי טעם וריח ומייצבים.
יוגורט-ביו לא גורם לתופעת כמו בטן נפוחה וגזים אצלך אנשים אשר רגישים ללקטוז.
יוגורט פרוביוטי מסייע לאיזון בקטריאלי של מערכת העיקול ושל מעיים בפרט, מחזק מערכת החיסונית.
מומלץ לילדים מגיל 9 חודשים.

מק"ט: 9587527234 קטגוריה: תגית:

תיאור

ביו יוגורט טבעי מכיל בבסיסו חלב בתוספת תרבית לקטית, כלומר, אין צורך בשום דבר נוסף.

לחובבי היוגורט והבריאות, בעזרת יוגורט פורמולה ו- מכשיר ביתי להכנת יוגורט SEVERIN תוכלו להכין ביו-יוגורט פרוביוטי טבעי ללא לקטוז וללא סוכר, לפי טעמכם האישי, בקלות ובמהירות.

מיועד להכנת במכשיר להכנת יוגורט SEVERIN

הוראות ההכנה פשוטות:

  1. שופכים 1 ליטר חלב (בקר, עיזים, ודומיו) בטמפ’ החדר לתוך קערה (אפשר לחמם את החלב ישר מהמקרר למשך 2 דקות במיקרו), מוסיפים שקית אחת 5גר’ של תרביט “יוגורט פורמולה” (Yogurt Formula) ומערבבים היטב.
  2. מעבירים את התערובת אל מיכלי הזכוכית, סוגרים ושמים במכשיר להכנת יוגורט למשך 9-12 שעות (המכשיר שומר על טמפרטורה מבוקרת של 41-44°C ודואג שהחיידקים הפרוביוטים יהפכו את החלב ליוגורט).
  3. מכניסים את ביו-יוגורט מוכן למקרר לפחות ל3 שעות על-מנת לעצור את ההליך הפרמנטציה.
  4. ביו-יוגורט מוכן שומרים בקרור מקסימום 7 ימים. לאחר 7 ימים ערך בקטריאלי של היוגורט יורד.

(*) ניתן להתנסות במספר שעות שונה בכל פעם כדי לקבל מרקם וטעם (חמיצות) המתאימים לכם.

 

SEVERIN מכונה להכנת פורמולת יוגורט
SEVERIN מכונה להכנת פורמולת יוגורט
תרבית להכנת ביו יוגורט ביתי
תרבית להכנת ביו יוגורט ביתי
תרבית להכנת ביו יוגורט ביתי
Scroll to top
WhatsApp chat
דילוג לתוכן