תיאור
לצורך ההכנה של ביו-יוגורט נדרש מכשיר ביתי להכנת יגורט או כל מכשיר חשמלי אחר שכולל תוכנית “יוגורט”!
מכל מנת תרבית ניתן להכין ליטר-1 שזה 7 צנצנות של מכשיר להכנת יוגורט SEVERIN
שימו לב!
ביו-יוגורט שומר על ערך בקטריאלי שלו רק במשך 7 ימים בלבד.
אופן ההכנה:
מומלץ להשתמש בכלי זכוכית בנפח של 1.5 ליטר.
שופכים שקית/מנה אחת של 5 גר. אבקת חיידקים יוגורט-פורמולה לתוך הכלי זכוכית.
שופכים ליטר של חלב לתוך הכלי זכוכית עם אבקת חיידקים של יוגורט פורמולה.
מערבבים היטב ומוזגים את התערובת לצנצנות של מכונה ביתית להכנת יוגורט.
מפעילים את המכשיר למשך כ9-12 שעות לפי עדפת הטעם והמרקם.
מיד לאחר סיום ההליך ולצורך עצירת ההליך הפרמנטציה מעבירים למקרר למשך כשלוש שעות לפחות

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב twitter
Twitter
Vegurt Formula תרביות להכנת יוגורט טבעוני צמחי