שמן קוקוס לקוסמטיקה

15.00 40.00 

שמן קוקוס לקוסמטיקה

כמות: 250 500 1000 ג'

נפלאות שמן הקוקוס

שמן קוקוס לא ריח של קוקוס, שמן קוקוס המיועד לטיפול בשיער ובפנים

לשמן הקוקוס שפע סגולות בריאותיות לעור ולשיער: הוא יעיל כנגד פסוריאזיס, כוויות, יובש ואדמומיות בעור.

שמן קוקוס אורגני תורם לחיזוק שורש השיער ועצירת נשירה.

בשל תרומתו הרבה של שמן הקוקוס להזנה ושמירה על עור הפנים, הוא  יכול לשמש כקרם פנים  או להוסיפו לקרם פנים ולהכנת סבונים.

נקה

תיאור

שמן קוקוס

 שמן קוקוס הוא שמן שעבר תהליכי  ניקוי וסינון ונחשב  לשמן פופולארי לשימוש קוסמטי.

שמן הקוקוס אינו מהול בחומרים אחרים, כמו אלכוהול ו/או שמנים מסוגים שונים.

סגולות שמן הקוקוס

שמן הקוקוס הוא שמן בעל סגולות רבות ומגוונות.
חומצות השומן אותן הוא מכיל, כמו החומצה הלאורית – חומצה בעלת סגולות רפואיות רבות ומצויה, בין היתר, גם בחלב אם.

השמן עשוי מחומרים טבעיים בלבד

שמן קוקוס לקוסמטיקה

מידע נוסף

משקל 500 g
כמות

250 גרם 15 ש"ח, 500 גרם 25 ש"ח, 1 ק"ג 40 ש"ח

חוות דעת

אין עדיין חוות דעת.

רק משתמשים רשומים אשר רכשו מוצר זה יכולים לרשום חוות דעת.

Scroll to top
WhatsApp chat

מבצע סוף שנה

10% הנחה על צבעי השיער וצמחי המרפא בקניה 100ש"ח

השתמשי בקוד קופון:

end21

בתוקף עד 31.1.22