Natura-li

חינה לשיער ⁕ צבעי שיער טבעיים - 052-3852200

ג'ל לניקוי פנים שקוף – מתכון

ג'ל לניקוי פנים שקוף - מתכון

ג'ל  לניקוי פנים שקוף להכנה לבד

מוצרי יופי וטיפוח עשה זאת בעצמך יכולים להיות מתגמלים מאוד ממגוון סיבות.
החל משליטה בחומרים שאנחנו מכניסות בהם, דרך התאמה אישית של חומרים העדיפות לחיסכון בכסף והכי חשוב, הרבה מאוד הנאה.

הפעם נכין ג'ל לניקוי הפנים. זה תכשיר ניקוי מצוין להכנה לבד בבית.

לפני שנתחיל, הג'ל שאתן רואות בתמונה הכנתי עם אקסטרקט לבנדר ושמן אתרי לבנדר.

שמן לבנדר פועל על מנת להרוג חיידקים, הוא מונע ויכול לרפא התפרצויות אקנה. שמן אתרי לבנדר פותח את הנקבוביות ומפחית דלקות עור

מצרכים ל-200 גרם סבון לשטיפת פנים שקוף
כוס מידה זכוכית עמיד לחום
באן מארי
בקבוק פלסטיק 200 מ"ל
155 גרם מים מזוקקים
8 גרם SLSA
10 גרם גליצרין צמחי
10 גרם אקסטרקט מלפפונים אורגני בגליצרין צמחי, אקסטרקט הינו מיצוי של חומרים פעילים בשמן/מים/גליצרין ועוד (מתכון למטה)
1 גרם נוזלי גרמול פלוס, או משמר נוזלי
16 גרם קוקואמידו בטאין
5 טיפות שמן אתרי לבחירה
אופן ההכנה
בכוס המידה שמים את המים ואבקת ה SLSA
שמים את הכוס בבאן מרי, מערבבים לאט לאט עד שהאבקה נמסה והמים שקופים.
לא לערבב מהר, לא יהיה קצף.
להוציא את הכוס ולתת למים להתקרר ל 40 מעלות.
מוסיפים את הגליצרין ואת אקסטרקט המלפפונים ומערבבים לאט לאט.
מוסיפים את המשמר ושוב, לערבב לאט.
מוסיפים את השמן האתרי ומערבבים.
מוסיפים את הקוקואמידו בטאין מערבבים ומרגישים שהנוזל הופך סמיך, זה נהדר.
מכסיפ את הכלי ומניחים בצד לשעתיים, הנוזל אמור להתמצק לדדמוי ג'ל.
להעביר לבקבוק ויש לכן סבון פנים לפנים 🙂

איך להכין תמצית אקסטרקט המלפפונים.
צנצנת זכוכית
36.9 גרם מלפפון אורגני קצוץ.
65.9 גרם גליצרים צמחי
שמים את המלפפון הקצוץ בצנצנת, מכסים בגליצרין ומערבבים היטב.
מכסים את הצנצנת ושמים במקום קריר וחשוך ל 10 ימים, חשוב, לנער כל יום את הצנצנת.
לאחר 10 ימים, לסנן את הגליצרין מהמלפפון, לאחסן בבקבוק.
המוצר נישמר למעלה מ-6 חודשים. בקרור

ניתן להכין כמות גדולה יותר, פשוט הכפילו את הכמויות, הכינו בקבוק לבנות, לאחיות, לאמא או סתם מתנה לחברה שבטוח תשמח לקבל.

🙏🏾 🌸🙏🏾 🌸🙏🏾 🌸🙏🏾 🌸

ניתן לרכוש את המוצרים דרך הלינקים

בקבוק פלסטיק 200 מ"ל
אבקת SLSA
גליצרין צמחי
משמר
קוקואמידו בטאין
שמן אתרי

ג'ל לניקוי פנים שקוף - מתכון
Scroll to top